GELICENCEERD VEKA-DEALER

PROFIELEN VAN VEKA

De VEKA-kwaliteit staat voor een integrale kwaliteitsbelofte voor alle profielsystemen en die veel verder gaat dan onze producten alleen.

 

VEKA producten voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsstandaards voor kozijnenprofielen die in Duitsland gelden, de RAL-klasse A (volgens DIN EN 12608, klasse A). Bij de doorontwikkeling van de profieltechnologie kan er tenslotte maar één doel zijn en dat is het verbeteren van prestaties. De eisen die aan kozijnprofielen worden gesteld worden voortdurend aangescherpt.

VEKA heeft sinds haar oprichting in 1969 een pioniersrol bij de ontwikkeling van profielen gespeeld en een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de goede naam die kunststof kozijnen tegenwoordig hebben. Deze weg zal VEKA ook in de toekomst consequent blijven volgen.

Het kwaliteitsmanagement volgens DIN ISO 9001 omvat alle bedrijfsonderdelen van de ontwikkeling en de productie tot en met de administratie en logistiek. En dus staat VEKA-kwaliteit voor het waarborgen van het succes van onze VEKA-partners op alle mogelijke manieren. Met een brede keuze aan profielsystemen voor talloze toepassingen, unieke leveringszekerheid, een efficiënt recyclingsysteem en een uitgebreide service voor VEKA-partners.

BEZOEK WEBSITE VEKA

VEKA KWALITEIT

Zowel voor nieuwbouw alsook renovatie
Hoge isolatiewaarde voor zowel temperatuur als geluid
Minimaal onderhoud
Leverbaar in 50 kleuren
Stijlvol, sterk en slijtvast
Duurzaam, Kwaliteit en Garantie
Gratis vakkundig advies en offerte
Onze producten zijn voorzien van CE-markering
logo-VEKA-trans

VEKA PROMO VIDEO (EN)