SOFTLINE 82 NL PROFIEL VAN VEKA

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Een nieuw huis bouwen? Wilt u besparen op de energiekosten? Moeten de kozijnen lang meegaan? Dan biedt CREMERS ramen & deuren u de perfecte oplossing op maat. Het kunststof profielsysteem van VEKA is mooi, energiezuinig én voordelig! Houdt u van een klassieke look? Of vindt u strak en modern juist mooi? U kiest uit diverse stijlvolle uitvoeringen, die beschikbaar zijn in meer dan vijftig kleuren en decors. Ook kunt u een aluminium cliplijst naar keuze laten aanbrengen. Met SOFTLINE 82 NL krijgt uw huis een uniek persoonlijk accent!

Alles wordt door onze eigen productie perfect op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn hierdoor zeer uitgebreid! Onze verkoopspecialisten zullen u van goed en duidelijk advies voorzien.

RIJK DESIGN, ZUINIG MET ENERGIE

Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis? Kies dan voor de perfecte sfeermaker: SOFTLINE 82 NL van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. Van uw nieuwe kozijnen gaat u jaren plezier hebben!

BESPAAR TOT 50%

Wilt u weten wat een kozijn kost? Een kunststof kozijn is in de aanschaf 25 tot 50% voordeliger dan kozijnen van andere materialen. Vraagt u zich af hoe het zit met de kosten op lange termijn? Ook wat dat betreft bent u met SOFTLINE 82 NL voordelig uit. Dit dikwandige profielsysteem voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm (klasse A). Sterke kozijnen die decennialang probleemloos functioneren. Het enige wat u hoeft te doen is reinigen van tijd tot tijd. Het onderhoud kost dus praktisch niets!

SOFTLINE 82 NL: productoverzicht

 • Topkwaliteit om jaren van te genieten

  SOFTLINE 82 NL is een robuust, stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm:  klasse A conform EN 12608. Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen en de  gegarandeerde buitenwand dikte van 3 mm en de wanddikte van 2,7 mm in de sponning en het  aansluitingsbereik (tolerantie 0,2 mm) zorgt SOFTLINE 82 NL voor ramen die decennialang betrouwbaar functioneren.

 • Meerkamer-technologie voor krachtige warmte-isolatie

  De meerkamertechnologie zorgt voor de hoogste energie-efficiëntie en Uw-thermische  isolatiewaarden tot maximaal 0,70 W/(m²K).

 • Inbouwdiepte 116 mm: ideaal voor triple beglazing

  Door zijn stabiliteit en de standaard inbouwdiepte van 82 mm is SOFTLINE 82 NL perfect  voorbereid op de combinatie met zware, triple beglazing. Hiermee bereikt u een optimale  warmte-isolatie én bespaart u maximaal op de stookkosten. Tevens vermindert u hiermee de
  CO2-uitstoot.

 • Geluidsisolerend, wind- en slagregen dicht

  Twee rondom lopende afdichtingen zorgen vooruitstekende winddichtheid, de beste  slagregendichtheid en hoge geluidsisolatie tot geluidsisolatieklasse 5.

 • Gelijkmatig temperatuurverloop zorgt voor comfort

  Het glas wordt geplaatst in een diepe sponning (28 mm). Dit zorgt voor een gelijkmatig temperatuurverloop, waarmee ongewenste condensvorming aan de binnenzijde van de ramen wordt voorkomen.

 • Vormvast en inbraakwerend dankzij grote stalen versterkingen

  Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van SOFTLINE 82 NL. Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft het decennialang betrouwbaar functioneren.

 • Voor renovatie en nieuwbouw

  Het klassieke design met elegante vormen, licht afgeronde kanten en smalle aanzichtbreedten harmonieert met elke bouwstijl.

FOLDER

KWALITEIT SINDS 1991!

Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit sinds 1991 en wij produceren zelf in onze fabriek.

ECHTE SPECIALISTEN

Een stabiel, vast team waarbij iedereen stuk voor stuk jarenlange ervaring heeft.

OP AFSRAAK MOGELIJK

Wij werken bij voorkeur op afspraak: bij ons in de showroom OF bij u thuis op locatie.

JUISTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij leveren kwaliteitsprofielen van VEKA tegen een faire prijs.