CREMERS

CREMERS ramen & deuren is een familiebedrijf dat in 1991 werd opgericht door de vader en oom van Leron Cremers. De zaak werd destijds opgestart als een aannemersbedrijf. Naast de toenemende vraag naar houten deuren en kozijnen groeide de vraag naar kunststof kozijnen. Kunststof werd “hot” en in 2001 nam Leron Cremers de zaak van zijn vader en oom over en sprong in het gat van de markt. En met succes! Het bedrijf groeide en doet dit nog steeds.

Maar het mooie aan CREMERS is dat de onderneming het karakter als familiebedrijf in al die jaren is blijven behouden. De klant kan rekenen op korte communicatielijnen, een goed advies, oplossingen op maat en natuurlijk een uitstekende kwaliteit. “We zijn een klein, overzichtelijk bedrijf. De klant heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt”, licht Leron Cremers toe. “Vanaf het inmeten tot het monteren van de kozijnen.”

In onze eigen productiehal worden de CREMERS-profielen omgetoverd tot mooie kozijnen…

MAATWERK

Bij CREMERS ramen & deuren is alles mogelijk. “Maatwerk is bij ons niet zomaar een kreet. Elke woning, elke bewoner is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen, die passen bij architectuur, lifestyle en gezinssituatie. Geen enkel kozijn of deur is hetzelfde. We kunnen door onze jarenlange ervaring aan de meest veelzijdige en specifieke eisen van onze klanten voldoen. Tot op de millimeter nauwkeurig en in meer dan vijftig kleuren” vertelt Leron Cremers passievol over zijn vak.

Met kunststof kozijnen is tegenwoordig heel veel mogelijk. De nieuwste kunststof kozijnen zijn nauwelijks nog van de houten versies te onderscheiden. En ze zijn onderhoudsarm. “Niet onderhoudsvrij”, lacht Leron. “Mensen moeten ze wel netjes onderhouden, maar ze hoeven niet meer te verven zoals bij hout.” Toch willen nog veel mensen kozijnen met een hout-look. “Dat kan. We kunnen de houtkleuren en de houtnerf (mat of hoogglas) namaken. Vaak zie ik mensen door de showroom lopen en dan tikken op de kozijnen om te kijken of het kunststof of hout is. Dat zegt voor mij genoeg dat ze niet van echt te onderscheiden zijn.”

KWALITEIT SINDS 1991!

Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit sinds 1991 en wij produceren zelf in onze fabriek.

ECHTE SPECIALISTEN

Een stabiel, vast team waarbij iedereen stuk voor stuk jarenlange ervaring heeft.

OP AFSRAAK MOGELIJK

Wij werken bij voorkeur op afspraak: bij ons in de showroom OF bij u thuis op locatie.

JUISTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij leveren kwaliteitsprofielen van VEKA tegen een faire prijs.