INZETHOR - praktisch en eenvoudig

De KeJe inzethor is een insectenwerend product welke uitermate geschikt is voor het buiten houden van insecten. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar vlak gaas in wordt verwerkt. Het vlakke gaas is standaard leverbaar in grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium,- of petscreen gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Dit is afhankelijk van de stalen strip welke in een houten kozijn aanwezig zit.

Heeft u een kozijn welke schuin is? Geen enkel probleem. De KeJe inzethor is ook schuin te produceren. Wanneer het kozijn en de inzethor hoger is dan 1500 mm, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl. Vanwege het strak inrollen van het gaas is het mogelijk dat de stijlen krom gaan staan, waarbij een tussenstijl dit tegen zal gaan.

EIGENSCHAPPEN
> Plaatsen zonder boren of schroeven
> In verstek gezaagde hoeken
> Op maat gemaakt
> Afwijkende vormen mogelijk (schuin, getoogd)
> Max. afmeting 1500 mm breed en 2200 mm hoog
> Tussenregel vanaf 1500 mm hoog
FOLDER
voorzijde-folder-inzethor

KLEMHOR - speciaal voor draaikiepramen

De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium-, houten- of kunststof kozijn. Let wel op, dit product is alleen geschikt voor draaikiepramen. Dit klemhor wordt gemonteerd zonder boren of schroeven, door middel van uiterst dunne, roestvrij stalen klemmen. De klemmen hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de ruimte in uw kozijn. Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn.

De klemhor wordt op maat gemaakt door middel van in verstek gezaagde hoeken. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal het product altijd worden voorzien van een tussenstijl. Dit product is leverbaar in vier soorten gaas, namelijk standaard grijs en zwart gaas. Tegen meerprijs is ook pollengaas of petscreen gaas mogelijk. De Klemhor is leverbaar in 11 standaard RALkleuren, waarbij het product tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur gespoten kan worden.

EIGENSCHAPPEN
> Speciaal voor draaikiepramen
> Plaatsen zonder boren of schroeven
> In verstek gezaagde hoeken
> Op maat gemaakt
> Afwijkende vormen mogelijk (schuin, getoogd)
> Max. afmeting 1500 mm breed en 2200 mm hoog
> Tussenregel vanaf 1500 mm hoog
FOLDER
voorzijde-folder-klemhor
STANDAARD RALKLEUREN LEVERBAAR
Keje inzethorren en klemhorren zijn verkrijgbaar in verschillende standaard RAL-kleuren. Maar heb je het profiel liever in een andere RAL-kleur? Ook dat is mogelijk.

Onze verkoopadviseurs helpen u graag…

KEJE - dé NEDERLANDSE oplossing voor horren en raamdecoratie!

Een mooie en praktische oplossing tegen insecten zijn de horren van KeJe. KeJe maakt raamdecoratie en horren die altijd passen bij jouw nieuwe Cremers ramen. Maatwerkoplossingen met verschillende montagemogelijkheden, afgestemd op het type kozijn. De producten van KeJe worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De raamdecoratie en horren zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. Wij zijn dan ook trots dat wij officieel dealer zijn van KeJe. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie raamdecoratie en horren…