ORIGINELE PLISSÉHORDEUR

De originele plisséhordeur, oftewel de traditionele hordeur, is een insectenwerings-product speciaal bestemd voor een deur. Dit kan zowel voor een kunststof-, houten-, of aluminium kozijn. Afhankelijk van de situatie, kan dit product zowel in de dag als op de dag worden gemonteerd. Voor in de dag zijn er geen toebehoren nodig.

 

Het product is voorzien van een bovenbak van 6 centimeter groot, waar de deur doorheen beweegt. De bovenbak wordt in de dag geplaatst door middel van boren of schroeven. Aan de onderzijde schuift het product zich voort over een ondergeleider, welke zowel recht als schuin kan zijn. Dit is afhankelijk van de onderzijde van uw kozijn. De ondergeleider wordt altijd geplakt.

De plisséhordeur zelf is voorzien van een ketting systeem, wat betekend dat de ketting uit en in wordt geschoven.

 

De standaard breedtes zijn 960 mm, 1300 mm, 1600 mm en 1900 mm. Afhankelijk van de dagmaat breedte van uw kozijn, zal de deur uit bovenstaande breedtes bestaan. De Originele plissehordeur wordt gemonteerd door middel van montageclips, waarbij de deur zich vastklikt op de clips. Hierdoor is het product in de winter ook gemakkelijk te demonteren. Daarnaast is de deur leverbaar in vijf standaard RALkleuren, maar is uiteraard tegen meerprijs ook leverbaar in een afwijkende RALkleur. Het gaas is in gesloten toestand ook niet zichtbaar.

 

Het gaas is geplisseerd en alleen leverbaar in de kleur zwart.

FOLDER
Voorzijde folder KeJe Plissehordeur
EIGENSCHAPPEN
> Uitgevoerd in aluminium
> Voorzien van zwart plisségaas
> Maximale breedte: 1900 mm
> Gaas in gesloten stand niet zichtbaar
> Leverbaar in 5 standaard RALkleuren
> Overige RALkleuren tegen meerprijs leverbaar

SPLENDID PLISSEHORDEUR

De KeJe Splendid Plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen bodem. Dit product is geheel uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling in combinatie met een strak design. Het gaas is zwart geplisseerd, wat als een harmonica in en uit gaat bij het bedienen van de trekbalk. De trekbalken zijn geïntegreerd in het product zelf, waardoor het product gemakkelijk te bedienen is met de hand.

 

Net als bij de originele plisséhordeur, is deze deur uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de KeJe Splendid Plisséhordeur voorzien van een op maat gemaakte op de dag set met in verstek gezaagde hoeken. Wat dit product zo uniek maakt, is dat het compleet geruisloos is bij het openen en sluiten van de deur. De deur is namelijk voorzien van touwspanning wat er voor zorgt dat het product nagenoeg stil is!

 

De Splendid Plisséhordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in 10 standaard RALkleuren. Uiteraard is tegen meerprijs iedere RALkleur mogelijk. De deur wordt standaard geleverd met een rechte, aluminium ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine, aluminium ondergeleider.

FOLDER
voorzijde-folder-plissehordeur-splendid
EIGENSCHAPPEN
> Volledig uitgevoerd in aluminium
> Voorzien van zwart plisségaas
> Maximale breedte: 2000 mm
> Geruisloos bij openen en sluiten
> Leverbaar in 10 standaard RALkleuren
> Overige RALkleuren tegen meerprijs leverbaar

KEJE - dé NEDERLANDSE oplossing voor horren en raamdecoratie!

Een mooie en praktische oplossing tegen insecten zijn de horren van KeJe. KeJe maakt raamdecoratie en horren die altijd passen bij jouw nieuwe Cremers ramen. Maatwerkoplossingen met verschillende montagemogelijkheden, afgestemd op het type kozijn. De producten van KeJe worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De raamdecoratie en horren zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. Wij zijn dan ook trots dat wij officieel dealer zijn van KeJe. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie raamdecoratie en horren…