LAMELLA - speciaal voor kunststof kozijnen

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan wordendoor middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard lamel RAL-kleuren.

Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creeëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM hoog, dan zal dit altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend.

De lamellen zijn leverbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor draaikiepramen.

LET OP: Maximale breedte is 1200 MM.

FOLDER
voorzijde-folder-lamella
EIGENSCHAPPEN
> Materiaal: kunststof
> Speciaal voor kunststof kozijnen
> Maximale hoogte: 2000 mm
> Maximale breedte: 1200 mm
> Leverbaar in 14 kleuren
 

KEJE - dé NEDERLANDSE oplossing voor horren en raamdecoratie!

Een mooie en praktische oplossing tegen insecten zijn de horren van KeJe. KeJe maakt raamdecoratie en horren die altijd passen bij jouw nieuwe Cremers ramen. Maatwerkoplossingen met verschillende montagemogelijkheden, afgestemd op het type kozijn. De producten van KeJe worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De raamdecoratie en horren zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. Wij zijn dan ook trots dat wij officieel dealer zijn van KeJe. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie raamdecoratie en horren…