SPLENDID PLISS - unieke raamdecoratie

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product, destijds speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.

 

De Splendid Pliss bevindt zich met het frame tussen de glaslatten van het kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Zowel top down, als bottom up. Door het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk om dit product tot 2000 MM breed te produceren, zodat het voor bredere kozijnen ook toepasbaar is. Door de bevestiging van het dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product makkelijk worden verwijderd van het kozijn.

 

De stoffen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve- en niet doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen. Bij de andere stoffen is dit niet het geval.

 

De Splendid Pliss is leverbaar in 5 standaard RALkleuren. Een afwijkende RALkleur is tegen meerprijs ook mogelijk.

FOLDER
voorzijde-foldersplendid-pliss
EIGENSCHAPPEN
> Materiaal: aluminium
> Montage d.m.v. magneet- en staalband
> Maximale hoogte: 2000 mm
> Maximale breedte: 2000 mm
> Leverbaar in 5 kleuren

KEJE - dé NEDERLANDSE oplossing voor horren en raamdecoratie!

Een mooie en praktische oplossing tegen insecten zijn de horren van KeJe. KeJe maakt raamdecoratie en horren die altijd passen bij jouw nieuwe Cremers ramen. Maatwerkoplossingen met verschillende montagemogelijkheden, afgestemd op het type kozijn. De producten van KeJe worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De raamdecoratie en horren zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. Wij zijn dan ook trots dat wij officieel dealer zijn van KeJe. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie raamdecoratie en horren…