KOZIJNEN VAN CREMERS

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Een nieuw huis bouwen? Wilt u besparen op de energiekosten? Moeten de kozijnen lang meegaan? Dan biedt CREMERS ramen & deuren u de perfecte oplossing op maat. Het kunststof profielsysteem van VEKA is mooi, energiezuinig én voordelig!

Alles wordt door onze eigen productie perfect op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn hierdoor zeer uitgebreid! Onze verkoopspecialisten zullen u van goed en duidelijk advies voorzien. Interesse? Plan dan nu uw showroom-afspraak met een van onze verkoopspecialisten.

ONTELBARE MOGELIJKHEDEN

Wij fabriceren solide, hoogwaardige kozijnen in Sittard (Limburg). De mogelijkheden met onze kunststof ramen, deuren en kozijnen zijn zeer uitgebreid. Naast de reguliere draai-, kiep- en draai/kiep kozijnen in een rechthoekige vorm, zijn er ook ronde of meer-hoekige vormen mogelijk.

U heeft de keuze uit meerdere modellen profielen, maar ook in de afwerking van onze kunststof kozijnen. Naast de standaard gladde profielen, heeft u tegenwoordig ook de keuze uit mooie houtnerf-look profielen. Dit, in combinatie met de mogelijkheid tot vele RAL-kleuren, maakt de keuze enorm…

VOORDELEN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Één van de grote voordelen van kunststof kozijnen is de prijs. Gemiddeld zijn kunststof kozijnen ongeveer 15% goedkoper dan houten kozijnen en +/- 20 goedkoper dan aluminium kozijnen. De levensduur van kunststof kozijnen is tot wel 50 jaar, dus u heeft er lang plezier van!

We zetten alle voordelen voor u op een rijtje:

GUNSTIGE PRIJS
GOEDE ISOLATIE
ONDERHOUDS ARM: SCHILDEREN IS VERLEDEN TIJD
VOCHTBESTENDIG
INBRAAKWEREND
VEEL MOGELIJKHEDEN QUA DESIGN
LANGE LEVENSDUUR
MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM

KWALITEIT SINDS 1991!

Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit sinds 1991 en wij produceren zelf in onze fabriek.

ECHTE SPECIALISTEN

Een stabiel, vast team waarbij iedereen stuk voor stuk jarenlange ervaring heeft.

OP AFSRAAK MOGELIJK

Wij werken bij voorkeur op afspraak: bij ons in de showroom OF bij u thuis op locatie.

JUISTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij leveren kwaliteitsprofielen van VEKA tegen een faire prijs.