KOZIJNEN VAN CREMERS

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Een nieuw huis bouwen? Wilt u besparen op de energiekosten? Moeten de kozijnen lang meegaan? Dan biedt CREMERS ramen & deuren u de perfecte oplossing op maat. Het kunststof profielsysteem van VEKA is mooi, energiezuinig én voordelig!

Alles wordt door onze eigen productie perfect op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn hierdoor zeer uitgebreid! Onze verkoopspecialisten zullen u van goed en duidelijk advies voorzien.

SOFTLINE 82 NL: rijk design, zuinig met energie

Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis? Kies dan voor de perfecte sfeermaker: SOFTLINE 82 NL van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. Van uw nieuwe kozijnen gaat u jaren plezier hebben!

TRADITIE MET TOEKOMST

De vormgeving van SOFTLINE 82 NL is geïnspireerd op de Nederlandse bouwstijlen. Kenmerkend zijn de inbouwdiepte van 116 mm en de typisch afgeschuinde kozijnprofielen die diepte verlenen aan het gevelbeeld. Overigens is het profielsysteem in alle opzichten up-to-date. Met moderne metallic-varianten kunt u uw kozijnen bijvoorbeeld een strakke  aluminium-look geven.

KWALITEIT SINDS 1991!

Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit sinds 1991 en wij produceren zelf in onze fabriek.

ECHTE SPECIALISTEN

Een stabiel, vast team waarbij iedereen stuk voor stuk jarenlange ervaring heeft.

OP AFSRAAK MOGELIJK

Wij werken bij voorkeur op afspraak: bij ons in de showroom OF bij u thuis op locatie.

JUISTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij leveren kwaliteitsprofielen van VEKA tegen een faire prijs.