Klantenservice

GARANTIE

Natuurlijk staan wij volledig achter de door ons geleverde producten. We geven dan ook maar liefst 10 jaar garantie op kunststof, glas, hang- en sluitwerk.

De door ons aangeboden garantie vallen binnen de leverings- en garantiebepalingen.

FOLDER ONDERHOUD

Kwaliteitsprofielen van VEKA gaan zeer lang mee en hebben een glad, weerbestendig oppervlak. Regelmatig reinigen met een zachte doek en schoon, lauwwarm water is vrijwel altijd voldoende. Bij hardnekkig vuil kunt u een speciaal voor PVC-profielen getest reinigingsmiddelgebruiken of gebruik maken van pH-neutrale zeep die bij voorkeur vrij is van geur- en kleurstoffen. De meeste reinigingsmiddelen leveren bij kortdurend contact geen problemen op, maar bij langere inwerking kunnen ze het profiel beschadigen. Daarom is het erg belangrijk dat u voldoende met schoon water naspoelt om alle resten van het rei-nigingsmiddel te verwijderen.

Ook na slechts kortdurend contact met zonnebrandcrème is onmiddellijk reinigen noodzakelijk, omdat anders de kans bestaat dat de oppervlakken blijvend zichtbaar veranderen.

— LEES VERDER IN DE FOLDER! —

 

Download de VEKA folder Onderhoud voor al het onderhoudsadvies!

Download de VEKA folder Onderhoud

SERVICEVERZOEK

Indien u een serviceverzoek wilt indienen, gebruikt u dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Om vertraging is het serviceproces te voorkomen, is het belangrijk dat u het formulier zo volledig mogelijk invult.
[contact-form-7 id=”2199″]

Veelgestelde vragen

Indien u een vraag heeft, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Wellicht helpt dit u al verder. Zo niet? Neem dan gerust contact met ons op!

ALGEMEEN

Waarom kunststof kozijnen?

Antwoord

– Hoge isolatiewaarde

– Onderhouds arm

– Lange leversduur

Is inmeten noodzakelijk?

Antwoord

Uiteraard, inmeten is noodzakelijk. Nadat u opdracht heeft gegeven, komen wij uw kozijnen definitief inmeten. Een van onze ervaren medewerkers zal alles met u doornemen. Zo wordt er ook meteen gekeken naar bijvoorbeeld de gewenste draairichtingen.

Welke kleuren leverbaar?

Antwoord

De VEKA-profielen die wij leveren, zijn verkrijgbaar in meer dan  50 kleuren. Dit is echter afhankelijk van het type kozijn dat u kiest.

OFFERTE

Hoe ontvang ik mijn offerte?

Antwoord

U ontvangt uw aangevraagde offerte per email. De offerte zelf is een PDF-bestand. Krijgt u het bestand niet geopend? Download dan (gratis) ADOBE READER van hun website.

 

CREMERS ramen & deuren is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van Adobe Reader.

LEVERING EN BETALING

Wat is de levertijd van de kozijnen?

Antwoord

De uiteindelijke levertijd is afhankelijk van meerdere factoren.Voor levering inclusief montage proberen wij 6 – 8 weken aan te houden. De drukte qua montage op dat moment is natuurlijk ook bepalend. Levering zonder montage in overleg.

Wij proberen iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen, Ons team doet hier alles aan.